27 10, 2014

Easier Fix: Failed to deploy OVF package: The task was canceled by a user.

By | 2016-12-11T15:25:02+00:00 October 27th, 2014|vCenter, vCOPs, Virtualization, VMware, vSphere|8 Comments

While deploying a vCenter Operations Manager appliance a few days back, I was hit by the following error message (towards the end of its deployment): Failed to deploy OVF package: The task was canceled by a user. That was of course surprising given I didn't cancel the task. Thinking it might be a glitch, I [...]

16 10, 2014

VMworld 2014 Europe – Day 3

By | 2016-12-11T15:25:02+00:00 October 16th, 2014|Virtualization, VMware, VMworld|3 Comments

Day 3 for me started with the general session. This time, I chose to sit in the blogger's area, instead of the hall, which turned out to be the right decision. Comfortable seating and a table in front meant I could use my laptop to tweet as announcements were being made. Anyway, focus for the [...]

15 10, 2014

VMworld 2014 Europe – Day 2

By | 2016-12-11T15:25:02+00:00 October 15th, 2014|Virtualization, VMware, VMworld|3 Comments

Well, the start to day 2 wasn't too great - my laptop's WiFi broke at the wrong time! I guess there's never a right time to have a broken adapter but it's time to buy another one! Anyway, managed to get the already delayed blog post about the previous two days out that I hope you've [...]

14 10, 2014

VMworld 2014 Europe – Day 0 and 1

By | 2016-12-11T15:25:02+00:00 October 14th, 2014|Virtualization, VMware|11 Comments

VMworld 2014 Europe will open for the general attendees today but as always, activities started a couple of days ago and in this post, I am documenting what's been happening so far. Like a lot of other people, I got here about noon on Sunday. I like to do that as that gives me a [...]

8 10, 2014

vCloud Connector 2.6 Node Error: Incorrect URL

By | 2016-12-11T15:25:02+00:00 October 8th, 2014|Cloud, Virtualization|0 Comments

Just a quick note about a weird bug I came across yesterday. I was implementing a vCloud Connector 2.6 setup and about to do "Cloud Registrations" on their respective nodes. However, the following error message was returned when I first tried it: Incorrect url https://<<Domain Name>>.local I double-checked the URL in case it was mistyped [...]